lunes, 29 de octubre de 2012

GOLEJADA A DOMICILI


La jornada 6 del campionat de lliga va ser molt profitosa per la Unió esportiva Calaf. Els de Ramon Farré visitaven el camp del Piràmides i van aconseguir una bona victòria per 0 a 7.

El partit no va tenir molta història i des de que l’àrbitre va xiular l’inici del partit el Calaf va demostrar una gran superioritat davant d’un rival que tenia moltes dificultats per crear perill. El domini visitant va ser continu, la possessió de pilota era molt i molt superior a la del rival i els gols van anar caient com a fruita madura.

Destaquem en aquesta jornada el bon treball de Pau, que tot i no tenir excessiva feina a la porteria va manar i ordenar  la seva defensa perquè fos un mur. Pau està completant una bona temporada, l’entrenador de porters en Daniel López, ens va afirmar que Pau s’està deixant la pell en cadascun dels entrenaments i que la seva condició física i les seves aptituds com a porter són cada dia millors.

Val a dir que en aquest partit, els entrenadors van voler fer algunes rotacions que van confirmar que l’equip és molt més que onze o dotze jugadors, la plantilla d’enguany té molta qualitat en totes les seves línies i els jugadors li estan posant la feina molt difícil al míster. L’assistència i la intensitat dels entrenaments és molt bona i normalment els partits de futbol són un reflex de com entrena l’equip en qüestió.

Si ens centrem en el partit, el primer gol del Calaf va trigar 15 minuts en arribar, tot i que els blaus assetjaven la porteria rival el gol es feia esperar. Va ser Arnau que en una de les seves potents galopades es va quedar davant del porter i va definir com els àngels. Un cop va arribar el primer gol, l’equip no va canviar la seva manera de jugar, ans el contrari, les ocasions s’anaven succeint davant d’un rival que només podia repel·lir les envestides calafines amb pilotades llargues per refusar momentàniament el perill. Va ser llavors quan va aparèixer la gran figura del partit, Joan Guixé, que va completar una actuació memorable amb un encert immillorable. En Joao va aconseguir el 0 a 2 i el 0 a 3, culminant jugades combinatives de força mèrit. La màgia i el futbol d’aquest jugador són indiscutibles i sembla que aquest any està cridat a fer grans coses, estem segurs que serà una de les sensacions d’enguany.

Amb un 0 a 3 que deixava sentenciat el partit, més per les sensacions dels dos conjunts que no pas pel resultat, es va arribar a la finalització dels primers 45 minuts. Durant la mitja part es va insistir molt en procurar no baixar el nivell de joc i el ritme del partit. Cal destacar que durant aquest temps de descans, l’ajudant d’entrenadors Oriol Roca, va aportar la seva particular visió del encontre, el bo de l’Oriol ha sabut trobar una tasca ideal feta a la seva mida, era obvi que no tenia qualitat per jugar a futbol però des de la banda els seus coneixements ajuden molt i molt a l’equip. Des d’aquí volem animar-lo a que continuï el gran paper que està duent a terme. (;-

 Els segons 45 minuts van ser una repetició dels primers, i l’atac i gol visitant va ser constant. Isidre que ha demostrat ser un jugador molt regular que desprèn classe en cadascuna de les seves aparicions va fer el 0 a 4 de penal. Una mica més tard, Arnau aconseguia el seu segon gol amb una magistral jugada culminada amb una impressionant vaselina que portava l’èxtasi a tots els assistents al camp (sobretot al seu pare, que tot i el fred i les mans glaçades es va fer un fart d’aplaudir).

El 0 a 6 obra d’Isidre també va ser un autèntic golàs, ja que va deixar assegut al porter després d’un regat impressionant.  I per acabar la festa i culminar la golejada, Perdiu a lo “Cristiano Ronaldo” aconseguia el definitiu 0 a 7.

Un partit que va servir al Calaf per seguir una setmana més en els llocs capdavanters  de la classificació i que servirà per agafar moral per afrontar els dificilíssims compromisos que vindran a partir d’ara.

Per afrontar aquest partits ara ja sabem que podrem comptar amb un gran Carles que va fer un molt bon partit de titular, un Pepo que tot i no marcar està donant un “punx” a l’equip que només ell és capaç de donar, Un Carri que amb el seu treball cobreix tot sol tot el mig del camp, un Xiqui cada dia més sòlid i atrevit i un Soria en plan estel·lar que cada dia està més ràpid. També destacar l’aportació dels jugadors que en aquest partit van ser suplents. Llàstima que José Antonio no s’acabi d’adaptar al joc de l’equip i falti el respecte al gran capità, cosa que li costarà la titularitat en un futur no gaire llunyà.    

I això és tot per avui, molts records a tots els components de l’equip més coneguts com a trossos de carn batejada, i recordeu que dijous tindrà lloc un molt bon partit a Montbui, davant d’una Penya Madridista que està fent un inici de campionat espectacular.

P.D: Pepo, trulli, Perdiu i Txiqui doneu senyals de vida en cas que hagueu superat la farra del cap de setmana, patim per vosaltres. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario